Thursday, June 19, 2008

Bomoh

Namaku Salmiah. Aku seorang guru. Di kampung aku lebih dikenali dengan panggilanCikgu Miah. Aku ingin menceritakan satu pengalaman hitam yang berlaku ke atasdiriku sejak enam bulan yang lalu dan berterusan hingga kini. Ianya berlaku kerana kesilapanku sendiri. Kisahnya begini: kira-kira enam bulan yang lalu aku mendengarcerita yang suamiku ada menjalinkan hubungan dengan seorang guru di sekolahnya.

Suamiku seorang guru di sekolah menengah di kampungku. Dia berkelulusan ijazah dari universiti tempatan sedangkan aku cuma guru maktab sahaja. Aku tanpa usulperiksa terus mempercayai cerita tersebut. Aku cuma terbayangkan nasib dua anakkuyang masih kecil itu. Akupun boleh tahan juga dari segi rupa dan bentuk badan kerana kedua-dua anakku menyusu botol. Cuma biasalah lelaki walau secantik manapunisterinya, tetap akan terpikat dengan orang lain, fikir hatiku.

Diam-diam aku telah pergi kerumah seorang bomoh yang pernah aku dengar ceritanya dari rakan-rakanku di sekolah. Aku pergi tanpa pengetahuan sesiapa walaupun temankaribku. Pak Itam adalah seorang bomoh yang tinggal di kampung seberang, jaditentulah orang-orang kampungku tidak akan tahu rahsia aku berjumpa dengannya. Di situlah bermulanya titk hitam dalam hidupku hingga ke hari ini.

Aku masih ingat lagiapabila Pak Itam mengatakan bahawa suamiku telah terkena buatan orang danmenyuruh aku meminum air penawar untuk mengelakkan dari terkena sihir wanita tersebut. Selepas kira-kira lima minit meminum air penawar tersebut kepala akumenjadi ringan dan perasaan ghairah yang tidak dapat dibendung melanda secaratiba-tiba. Pak Itam kemudian mengarahkan aku berbaring menelentang di atas tikar mengkuang di ruang tamu rumahnya dan mula membacakan sesuatu yang tidak aku fahami danmenghembus berulang kali ke seluruh badanku.

Saat itu aku masih lengkapberpakaian baju kebarung untuk kesekolah pada petangnya. Selepas aku berasa agak khayal dan antara lena dan terjaga aku merasakan tangan Pak Itam bermain-main dibutang baju kebarungku. Aku tidak berdaya berbuat apa-apa melainkan berasaghairah yang amat sangat dan amat memerlukan belaian lelaki. Kedua-dua buah dadaku terasa amat tegang di bawah braku.

Putingku terasa menonjol, dan celahkemaluanku terasa hangat dan mula becak. Aku dapat merasakan Pak Itammengangkat kepalaku ke atas bantal sambil membetulkan tudungku dan seterusnya menanggalkan pakaianku satu persatu. Setelah aku berbaring tanpa sebarangpakaian kecuali tudungku, Pak itam mula menjilat bahagian dadaku dahulu seterusnyamengulum puting tetekku dengan rakus. Ketika itu aku terasa mat berat untuk membuka mata.

Setelah aku mendapat sedikit tenaga semula aku berasa sangat ghairah dankemaluanku sudah mula banjir. Aku berdaya menggerakkan tanganku dan terusmencapai kepala Pak Itan yang sedang berada dicelah kelengkangku. Aku menekan-nekan kepala Pak Itam dengan agak kuat supaya jilatannya lidahnya masuklebih dalam lagi. Aku mengerang sambil membuka mataku yang lama terpejam.Alangkah terkejutnya aku apabila aku membuka mata aku terlihat dalam samar-samar itu dua lembaga lain sedang duduk bersila menghadap aku dan memandangkudengan mata yang tidak berkedip.

" Cikgu" tegur seorang lelaki yang masih belum akukenali duduk di sebelah kanan badanku yang telanjang bulat. Setelah aku amat-amati barulah aku kenal, "Leman" detik hatiku. Leman adalah anak Pak Semail tukang kebunsekolahku yang baru sahaja habis peperiksaan SPMnya. Aku agak kelam-kabut danmalu. Aku cuba meronta untuk melepaskan diri dari genggaman Pak Itam. Menyedari yang aku telah sedarkan diri Pak Itam mengangkat kepalanya dari celah kelangkangkudan bersuara.

" Tak apa Cikgu, diorang berdua ni anak murid saya" ujarnya sambiljarinya mengulit-ulit sambil menggosok kemaluanku yang basah bencah. Sebelah lagi tangannya digunakan untuk menolak semula kepalaku ke bantal. Akuseperti orang yang sudah kena pukau terus baring semula dan membesarkankangkanganku tanpa di suruh. Aku memejamkan mata semula. Pak Itam mengangkat kedua-dua kakiku dan diletakkanya ke atas bahunya.

Apabila dia menegakkanbahunya punggungku juga ternaik sekali. Pak Itam mula menjilat semula bibir cipapkudengan rakus dan terus di jilat sehingga keruang antara cipap dan duburku. Apabila lidahnya yang basah itu tiba di bibir duburku terasa sesuatu yang menggelikanberlegar-legar di situ. Aku merasa kegelian serta nikmat yang amat sangat. "Leman,Kau pergi ambil minyak putih di hujung katil, kau Ramli, ambil kemenyan dan bekasnya sekali di hujung tu." Arah Pak Itam kepada kedua-dua anak muridnya.

Aku tersentakdan terus membuka mata. " Cikgu ni rawatan pertama, duduk ya." Arah Pak Itamkepada aku. Aku seperti lembu dicucuk hidung terus mengikut arahan PakItam. Aku duduk sambil sebelah tangan menutup buah dadaku yang tegang dan sebelah lagi kucapai pakaianku yang berterabur untuk menutup bahagian kemaluanku yang terdedah.Setelah mencapai kain kebarungku ku tutupi bahagian pinggang kebawah dan kemudian membetulkan tudungku untuk menutupi buah dada.

Setelah barang-barang yang diminta tersedia dihadapan Pak Itam beliaumenerangkan kaedah rawatan sambil kedua-dua muridnya malu-malu mencuripandang kearah dadaku yang dilitupi tudung tetapi berbalam-balam kelihatan di bawah tudung tersebut." Ni saya nak bagitahu ada sihir yang dah terkena bahagian-bahagiantertentu dibadan Cikgu, punggung Cikgu dah terkena penutup nafsu dan perludibuang." Aku cuma angguk.

"Sekarang Cikgu sila meniarap" aku memandang tepat kearah Pak itam dan kemudian pandanganku beralih kepada Leman dan Ramli." Takapa diorang ni belajar, kenalah tengok" balas Pak Itam seakan-akan mengertiperasaanku. Akupu terus meniarap di atas tikar mengkuang itu. Pak Itam menarik kain baju kebarungku lalu dilempar ke sisi. Pelahan-lahan dia mengurut punggungku yangpejal putih berisi dengan minyak yang di ambil Leman.

Aku berasa khayal semula,punggungku terkemut-kemut menahan kesedapan lumuran minyak Pak Itam. Kemudianku rasakan tangan Pak Itam menarik bahagian pinggangku keatasseakan-akan menyuruh aku menonggeng dalam keadaan meniarap tersebut. Akumemandang kearah Pak itam yang duduk disebalah kiri punggungku. " Ha angkat punggung" jelasnya seakan memahami. Aku menurut kemahuannya. Sekarang akuberada dalamposisi meniarap, muka dan dada di atas tikar sambil punggungkuterangkat ke atas.

Pak Itam menolak kedua-dua kakiku agar berjauhan dan mula melumurkan minyak ke celah-celah bahagian rekahan punggungku yang terbuka.Tanpa dapat dikawal satu erangan kesedapan terkeluar dari mulutku. Pak Itammenambahkan lagi minyak ditangannya dan mula bermain di bibir duburku. Aku meramas bantal kesedapan.Sambil itu jarinya cuba menyucuk lubang duburku."Jangan kemut biarkan sahaja" terdengar suara Pak Itam yang terlekat di rongga. Akucuba merilekskan otot duburku dan menakjubkan jari Pak Itam yang licin berminyak dengan mudah masuk sehingga ke pangkal.

Setelah berjaya memasukkan jarinya PakItam mula menggerakkan jarinya keluar masuk lubang duburku. Aku cuba membukamataku yang kuyu kerana kesedapan untuk melihat Leman dan Ramli yang sedang membetulkan sesuatu di dalam seluar mereka. Aku berasa satu macam keseronokanpula melihat mereka sedang memerhatikan aku berubat. Setelah perjalanan jari Pak Itam lancar keluar masuk duburku dia mula berdiri dibelakangku sambil jarinya masih terbenam kemas dalam duburku. Aku memandangPak Itam yang sekarang menyingkap kain pelikatnya ke atas dan terhunuslahpedangnya yang panjang dan bengkok ke atas itu. "Bbbbuat apani Pak cik" "Jangan risau ni nak buang sihir" katanya sambil melumur minyak ke padangnya yang agakbesar bagi seorang yang kurus dan agak rendah.

Selesai berkata-kata Pak Itammenarik jarinya keluar dan terus menusuk pedangnya ke lubang duburku. "ARRrgggghhggh" Aku terjerit kengiluan sambil mengangkat kepala dan dadakukeatas. "Jangan kemut teran sikit" arah Pak Itam yang sedang merenggangkan dagingpunggungku. Setelah aku meneran sedikit hampir separuh pedang Pak Itam terbenam ke dalam duburku. Aku melihat Leman dan Ramli sedang mer4amas sesuatu di dalamseluar masing-masing. Setelah berjaya memasukkan setengah zakarnya Pak itammenariknya kelaur semula dan memasukkan kembali sehingga semua zakarnya masuk kedalam rongga duburku. Dia berhenti disitu. "

Sekarang Cikgu merangkakkeliling bara kemenyan ni tiga kali" arahnya sambil zakarnya terbenam kemas dalamduburku. Aku sekarang seakan-akan binatang berjalan merangkak sambil zakar Pak Itam masih tertanan kemas dalam duburku.Pak Itam mengikutku bergerak sambilmemegang pinggangku. Kedua-dua murid Pak Itam telah mengeluarkan zakarmasing-masing sambil melancap. Aku berasa sangat malu tetapi terlalu nikmat. Zakar Pak Itam terasa berdenyut-denyut dalam duburku.

Aku terbayang wajah suamikuseakan-akan sedang memerhatikan tingkah lakuku yang sama seperti binatang itu. Sambil aku merangkak sesekali Pak Itam menarik senjatanya keluar dan menujah dengan ganas. Setiap kali menerima tujahan Pak Itam setiap kali itulah aku mengerangkesedapan. Setelah selesai tiga pusingan Pak Itam menyuruh aku berhenti dan mulamelakukan pergerakan tujahan dengan laju. Sebelah tangan memegang pinggang dan sebelah lagi menarik tudungku kebelakang seperti peserta rodeo.

Aku menurutgerakan Pak Itam sambil menggayak-ayakkan punggungku keatas dan kebawah.Tiba-tibaku rasakan sesuatu yang panas mengalir dalam rongga duburku. Banyak sekaliku rasakan cecair tersebut. Aku memainkan kelentitku dengan jariku sendirisambil Tok Itam merapatkan badannya memeluk aku dari belakang. Tiba-tiba sisisebelah kiri pinggangku pula terasa panas dan basah, Leman rupanya terpancut. Ramli merapatkan zakarnya yang berwarna unggu ke sisi buah dadaku dan terpancutmembasahi hujung putingku. Aku terus mengemut-ngemut zakar Pak Itam dan bekerjakeras untuk mencapai klimaks. "Arghhhhhhhrgh" Aku klimaks sambil tertiarap di atas tikar mengkuang.

Pak Itam segera mencabut zakarnya dan melumurkan cairan yangmelekat dizakarnya ke atas punggungku. "Jangan basuh ni sampailah waktu maghrib' Katanya sambil melondehkan kainpelikatnya. Aku masih lagi tertiarap dengan tudung kepalaku sudah terlondeh hingga ke leher. Aku merasakan bibir duburku sudah longgar dan berusaha mengemut untukmeneutralkannya semula.

Setelah itu aku bangun dan mencapai pakaianku yangbersepah satu persatu. Setelah mengenakan pakaian dan bersedia untuk pulang setelah dimalukan begitu rupa, Pak Itam berpesan. " Pagi besok datang lagi, bawasedikit beras bakar". Aku seperti orang bodoh mencapai beg sekolahku dan terusmenuruni tangga rumah Pak itam.